Laatste Nieuws

14 April, 2016 - Tennis

Alweer een week voorbij Max groeit flink en het lopen gaat al veel soepeler. Hij speelt flink met mams en heeft ook al kennis gemaakt met diverse honden. De kennismaking is goed verlopen, er werd flink over en weer gesnuffeld en Max maakte ook aanstalten om wat spelen maar dit is nog wat onwennig voor hem. Verder is Max voor de eerste keer, samen met Abby, mee in de auto geweest, we zijn naar de tennis gaan kijken, ook hier aan belangstelling geen gebrek. Max is door diverse mensen geaaid en op schoot genomen en toen we weer thuis waren lag hij al snel heerlijk te….. slapen!

11 April, 2016 - Blaffen

Max is nu 3 weken en hij begint zich als een echte hond te gedragen. Hij kan al vrij stevig lopen, kijkt alert om zich heen en probeert soms te blaffen. Het blaffen is overigens erg leuk want hij schrikt er zelf een beetje van. Verder begint hij te spelen met z’n moeder en dit gaat er niet altijd even zachtzinnig aan toe. Max gaat deze week kennis maken met enkele soortgenoten, benieuwd wat hij ervan gaat vinden.

3 April, 2016 - Kiekeboe

Max is nu zo goed als 2 weken, zijn oogjes zijn open en hij probeert al echt te lopen. Vandaag is hij voor de eerste keer ontwormd, dit ging goed maar hij leek het wel vies te vinden. Het was vandaag heerlijk weer en Max is dan ook voor de eerste keer naar buiten geweest, uiteraard onder het toeziend oog van Abby!

28 Maart, 2016 - De eerste week

Max is nu 1 week oud, het is een pittig mannetje! Hij kruipt soms al flink door de werpkist maar zijn dag bestaat toch vooral uit eten en slapen. Max is dan ook al flink gegroeid en gaat vandaag waarschijnlijk de 1 kg halen! Max is overigens nog beschikbaar..

21 Maart, 2016 - Hoera een geboorte

Abby is 21 maart bevallen van een prachtzoon, we noemen hem Max. Abby en Max maken het prima.

17 Januari, 2016 - Abby is gedekt

Abby is gedekt door Valentino van St-Niklas van Jelängerjelieber . Ze is uitgerekend op 20 maart.

25 Juli, 2015 - Nieuwe website live

Ontworpen door Niels Mateijsen