Over ons

Wij zijn Norbert, Jolanda, Niels en Nicole en wij wonen in het kleine dorpje Sint Willebrord. Andere dieren die bij ons wonen zijn: Pieteko de kat, Benno de mini Shetlander, Molly ons Gottinger varken en nog 4 geiten.

Wij vinden het erg leuk om af en toe een nestje Berners te hebben. Isa, de moeder van Abby, heeft in totaal 3 nestjes gehad en van het laatste nest is Abby bij ons gebleven.

Abby is in november 2010 geboren. Ze is een vrij forse bernerdame met een uitermate vriendelijk karakter. Ze heeft alle typische Berner kenmerken inclusief een witte staartpunt. Abby houdt van wandelen, met haar speeltjes spelen, knuffelen en vindt kinderen geweldig. Water vindt ze heerlijk tot haar knieƫn en vooral niet verder!
Samen met Nicole heeft ze de puppycursus gedaan en vervolgens nog de gehoorzaamheidscursus Beginners en Gevorderden. Abby is goedgekeurd voor HD en ED. Verder is ze door de rasvereniging, waar wij uiteraard bij zijn aangesloten, goedgekeurd op karakter en uiterlijk. Hierdoor voldoen wij aan de richtlijnen voor het fokken volgens de rasvereniging.